Informatie aanvragen




Boatland Meppel: Uw specialist voor Maxima Boats en het grootste aanbod Jeanneau boten

Sinds oktober 2024 is Boatland officieel dealer van Maxima Boats en hebben ze een uitgebreide collectie sloepen en tenders in hun showroom aan de Setheweg 18 in Meppel. Populaire modellen zoals de Maxima 630 Tender, 650 Flying Lounge, 720 Retro en 740 Tender zijn nu beschikbaar om te bewonderen en kunnen volledig naar eigen smaak worden aangepast. Of het nu gaat om kleur, afwerking of motorisering, Boatland helpt u met het samenstellen van de perfecte boot.

Naast Maxima Boats is Boatland ook dealer van topmerken zoals Jeanneau Motorboats, Oud Huijzer, en Topcraft sloepen en tenders. Wist u dat Boatland het grootste aanbod aan Jeanneau boten heeft? Ze bieden een ruime selectie, waaronder de Jeanneau Merry Fisher, Jeanneau Cap Camarat, en de Jeanneau WA’s. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op een uitgebreide keuze in hun actuele voorraad.

Voor snelvaren is Boatland de specialist met sportieve merken als Four Winns, Monterey, Northmaster, en Zodiac. Deze merken zijn perfect voor wie op zoek is naar snelheid en luxe op het water.

Bekijk de actuele voorraad op de website of kom langs bij Boatland in Meppel voor persoonlijk advies en een uitgebreide selectie aan boten voor elke watersportliefhebber!



TERUG

Interesse of vragen?

Neem direct contact op met ons verkoop team.
Bel ons
Mail ons